21 gün şekersiz beslenme

21 gün boyunca; Beyaz veya esmer şeker ve bunları içeren kek, kurabiye, çikolata, pasta, dondurma, meyveli yoğurt, puding, şekerli çay-kahve, meşrubat vb. yiyecekleri tüketmiyoruz. Şeker olarak yalnızca günde 2-3 porsiyon meyve ve 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez veya 2 kare (10 g) bitter çikolata tüketebilirsiniz.

Şekersiz 21 gün de kaç kilo verilir?

21 GÜN ŞEKERSİZ DİYET LİSTESİ KAÇ KİLO VERDİRİR? Bu zayıflama programında 21 günün sonuna gelindiğinde; minimum dört (4) maksimum yedi (7) kilo verdirmektedir. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki, vereceğiniz bu kilo tamamen yağdan gideceği için kalıcı zayıflamayı beraberinde getirmektedir.

Şekersiz 21 günde neler yenmeli?

Şekersiz 21 Gün Diyetinde Ne Yenir? Meyveler, tam tahıllar, baklagiller, sebzeler, protein ve süt ürünleri içeren dengeli bir beslenme programı uygulamanız önerilmektedir. Ek olarak, şeker alımının günlük alınan toplam kalori miktarının 'undan fazla olmaması tavsiye edilir.

21 gün şekersiz beslenmede patates yenir mi?

Beyaz ekmek, pirinç ve beyaz hamur ürünlerini tüketmiyoruz. Tam tahıllı unlardan yapılmış ekmekler, bulgur… tüketebiliriz. Sadece patatesten yapılmış, yoğun patates içeren yemekleri tüketmiyoruz, içinde eser miktarda varsa tüketebiliriz.

Şekersiz 21 gün sonunda ne olur?

Ancak, 21 gün kuralı ile zorlandığınız besine sadece 21 gün dayanmanız yeterlidir. Örneğin; tatlı krizlerinizi önleyemiyorsanız 21 gün boyunca tatlı tüketmeyerek beyninizi tamamen resetleyebilirsiniz. 21 günden sonra tatlı krizlerinin yok olduğunu fark edebilirsiniz.

21 günde en fazla kaç kilo verilir?

Hormon diyetine göre 21 günde 7 kilo vermek mümkün olarak gösteriliyor… Çünkü yapmanız gereken tek şey üç günlük evrelerden oluşan bir diyet uygulamanız ve sırayla et ve alkol, şeker, meyve, kafein, tahıl, süt ürünleri ve toksin içeren gıdaları tüketmemek!

Ekmek yemeden 1 ayda kaç kilo verebilirim?

Karbonhidratlı yiyeceklerin başında gelen ekmeği bırakarak ayda ortalama 4-5 kilo verebilirsiniz. İlk aşamada tümüyle ekmeği bırakmak yerine her öğünde sadece 1 dilim ekmek tüketilebilir. Ekmek yemeyi bırakmaya çalışırken gözden kaçabilen en önemli nokta ise ekmekteki karbonhidratın başka yiyecekten karşılanmasıdır.

Şeker orucunda neler yasak?

  • Şekerlerin tümü (beyaz ve esmer)
  • Şeker içeren kek, kurabiye, pasta, dondurma, meyveli yoğurt, puding, hazır meyve suları
  • Beyaz ekmek, börek, simit, poğaça, makarna gibi beyaz un, nişasta ve şeker içeren hamur işleri.
  • Cips, kola, bisküvi gibi abur cuburlar.
  • Alkol.
  • Bu diyette sigaradan da uzak durulması gerekiyor.