Iş güvenliği uzmanı maaş

Maaşları ayda 5,000 TL ve 7,500 TL arasındadır. En düşük İSG uzmanı maaşı C sınıfına aittir. C Sınıfı ve sağlık güvenliği uzmanları 3,000 TL ve 4,500 TL arası maaş alır. B sınıfı İSG uzmanı maaşı ise ayda 3,500 TL ve 6,000 TL arası değişmektedir.

İş güvenliği uzmanı maaşları ne kadar?

C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı maaşı en düşük 4.250 TL, en yüksek 9.160 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı ortalamasına göre C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı maaşı yaklaşık 5.260 TL seviyelerindedir.

2 yıllık iş sağlığı ve güvenliği ne kadar maaş alır?

2 Yıllık İş Sağlığı ve Güvenliği Maaşları Ne Kadar Bu sebeple bu çalışanların aldıkları ücretler 2022 yılı için en yüksek 9.250 TL, en düşük 4.250 TL'dir. Bu sınıfın aldığı ortalama aylık ücret yaklaşık 5.270 TL'dir.

Iş sağlığı ve güvenliği uzmanı kaç saat çalışır?

İş güvenliği uzmanı aylık 195 saat sözleşme yapabilir. Bunun yanında tam zamanlı çalışan iş güvenliği uzmanları için fazla mesai sorusu da sorulmaktadır. 4857 sayılı kanununa göre bir çalışan yılda en fazla 270 saat fazla mesai çalışması yapabilir. Bu da aylık 22,5 saat olarak hesaplanabilir.

C Sınıfı Uzman maaşları ne kadar?

Kariyerinde Maaşlar

EN DÜŞÜKEN YÜKSEK
C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı4.2509.250
İş Güvenliği Uzman Yardımcısı4.5805.610

İş sağlığı ve güvenliği 2 yıllık mı 4 yıllık mı?

İş sağlığı güvenliği bölümlerinin 2 yıllık ve 4 yıllık olmak üzere 2 farklı eğitim programı bulunuyor. 2 yıllık İSG bölümlerinden mezun olanlara ön lisans, 4 yıllık eğitim programlarından mezun olanlara ise lisans diploması veriliyor.

İş sağlığı ve güvenliği iş imkanı var mı?

İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünden mezun olacak öğrenciler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi Müdürlükleri, kamu ve özel sektörde yer alan tüm kurum ve kuruluşlarda "İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri" olarak çalışma imkânı bulabiliyor.

2 yıllık iş sağlığı ve güvenliği okuyan ne iş yapar?

İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Mezunları Ne İş Yapar? Bu bölümden mezun uzmanlar; çalışma ortamları, verileri analiz etme, mevzuata uyum sağlama, denetim ve teftişler yapma ve kaza incelemelerini tamamlamak gibi görevlere sahip olurlar. İşyeri sağlık ve güvenlik endüstrisi içinde birçok konuda çalışma yapabilirler.